استفاده از مهر در پرونده های مهم کاری و اداری سابقه طولانی دارد. یکی از قدیمی ترین مهر های تولید شده مهر ژلاتینی می باشد. یکی از دلایل محبوبیت بالای این مهر بدون نیاز به استامپ بودن آن می باشد. به سادگی قابل حمل بوده و با قیمت پایین نیز قابل تولید است. همان طور که از نام آن پیداست از ژلاتینی که توسط نوعی اسید شست و شو داده شده و با کمک نور فرا بنفش، ساخته می شود. در دفاتر دولتی، ادارات، شرکت ها و همچنین بیمارستان ها بیشترین کاربرد را دارد. مهر ژلاتینی در دسترس ترین نوع مهر بوده و برای تمام اقشار جامعه نیز قابل تهیه می باشد.

انواع مهر های ژلاتینی

مهر های ژلاتینی به صورت اتوماتیک و معمولی قابل تولید می باشند. ژلاتینی معمولی با دسته های پلاستیکی و یا کریستال بوده و به دلیل قیمت بسیار مناسبی که دارند انتخاب می شوند. به دلیل فنری بودن طول عمر بالایی داشته اما نیاز به استامپ جوهری خواهند داشت. ژلاتینی با دسته اتوماتیک در چند مدل شاینی، کلوپ، نرودات و ... قابل تهیه می باشد. این مدل مهر با کمک چسب مخصوص بر روی دسته قرار گرفته و مزیت اصلی آن بدون نیاز به استامپ بودن می باشد. استامپ اتوماتیک بر روی دستگاه قابل تعویض و شارژ کردن نیز می باشد.

مهر های ژلاتینی معمولی به دو صورت فوری و معمولی قابل سفارش هستند. در نظر داشته باشید مهر فوری کیفیت کار را پایین نخواهد آورد و از ژلاتین مرغوب تری نیز تولید می شود. و خب طبیعی است از مدل معمولی گران تر باشد. در ساخت مهر فوری طراحی مهر نیز به همان کیفیت مهر معمولی انجام می شود. چیدمان کلمات همگی ظاهری شکیل داشته و در جای مناسب خود قرار می گیرند.

مزایا و معایب را قبل از خرید بدانید

مهر های ژلاتینی همان طور که گفته شد قیمت بسیار مناسبی داشته و شارژ کردن آن ها بسیار آسان است. همچنین به دلیل تراکم جوهری که داشته کیفیت مناسبی بر روی کاغذ ایجاد می کنند. همچنین فوم های درون کار نیز قابل تعویض می باشند.

از معایب آن می توان به دقت کم در طراحی اشاره کرد. به دلیل ژله ای بودن نمی توان طرح خاص و یا پیجیده ای را بر روی مهر پیاده کرد. و دقت خطوط و حروف نیز پایین می باشد. یعنی برای طراحی های با جزییات و با دقت و همچنین لوگو ها نمی توان مهر ژلاتینی را گزینه مناسبی دانست. در انتخاب طرح ها بهتر است طرح هایی ساده تر و با پیچیدگی کمتر را جایگزین کرد.